Pilih Bahasa English Melayu | RSS PKINK Facebook PKINK Twitter PKINK Wikipedia PKINK
+609-7414141

Majlis Penghargaan dan Jasamu Dikenang 0

Posted on 1, Mac 2018

in Category Aktiviti / Berita


Majlis Penghargaan dan Jasamu Dikenang/aktiviti berita

Perbadanan Kemajuan Iktisad Negeri Kelantan telah mengadakan Majlis Penghargaan & Jasamu Dikenang. Majlis yang diadakan di Kelantan Trade Centre (KTC) antara lain bertujuan untuk meraikan dan mengenang jasa Tuan Hj Mazli Zakuan Mohd Noor sebagai Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan (Hal Ehwal Korporat).

Majlis ini dimeriahkan lagi dengan ucapan ringkas yang disampaikan oleh. Dato’ Dr Hj Wan Zawawi Wan Ismail Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan PKINK. Di majlis tersebut juga, Tuan Hj Mazli Zakuan Mohd Noor, telah menyampaikan ucapan ringkas dan mendoakan kejayaan Perbadanan Kemajuan Iktisad Negeri Kelantan.

Beliau juga menjelaskan sedikit sebanyak mengenai kepimpinan beliau dalam mengurus kerja-kerja sebagai Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan PKINK. Beliau berkhidmat di PKINK bermula 1 Mac 2016 sehingga 28 Februari 2018. Beliau juga merupakan seorang yang sentiasa gembira dan mempunyai daya kepimpinan tegas dan sering mementingkan kebajikan kakitangan. Majlis ini diakhiri dengan sesi penyampaian cenderamata kepada beliau.

Majlis Penghargaan dan Jasamu Dikenang/aktiviti berita Majlis Penghargaan dan Jasamu Dikenang/aktiviti berita Majlis Penghargaan dan Jasamu Dikenang/aktiviti berita

  Majlis Penghargaan dan Jasamu Dikenang/aktiviti berita Majlis Penghargaan dan Jasamu Dikenang/aktiviti berita Majlis Penghargaan dan Jasamu Dikenang/aktiviti berita

 Majlis Penghargaan dan Jasamu Dikenang/aktiviti berita Majlis Penghargaan dan Jasamu Dikenang/aktiviti berita